Buusti360 – Testauspalvelut

Testauspalvelut
– tehokkuutta ja toimintakykyä

Oman kehon ja lähtötason tunteminen on edellytys sopivan liikunnallisen tavoitteen asettamiselle. Buusti360 testauspalvelut voidaan tehdä helposti ja nopeasti vaikka omalla työpaikalla työpäivän aikana. Kuntotestaus on kaikille sopiva – hikoilla ja hengästyä ei tarvitse, sillä testeissä ei ole lihaskunto- tai suorituskykyharjoitteita. Asiantuntijan opastuksella saat tietoa omasta kehonkoostumuksesta, kestävyys- ja lihaskunnosta sekä stressikuormasta ja unen palauttavuudesta.

Testauspäivänä asiantuntijalta saatu luottamuksellinen palaute liikunta- ja ravintovinkkeineen ovat pohja hyvinvoinnin lisäämiselle. Johdon raportit ja yhteistyö työterveyshuollon kanssa antavat suuntaviivat työhyvinvoinnin tavoitteelliselle kehittämiselle.

Kehon kuntoindeksin vertailu perustuu koko ajan päivittyvään Likesin tietokantaan (150 000 työikäistä henkilöä). Näin palveluita voidaan kohdentaa niitä eniten tarvitseville.

Asiantuntijamme palvelevat kaikissa maakunnissa ympäri Suomen. Testauskapasiteettimme on suuri ja pystymme tarjoamaan palveluita niin pienille kuin suurillekin työyhteisöille.

 

Mittaukset

Buusti360 – Kehon kuntoindeksi

Kehon kuntoindeksi Inbody 720/770 kehonkoostumus + kestävyys + puristusvoima

Helposti ja hikoilematta tietoa terveydestä

Kehon kuntoindeksimittaus on testauspalvelu, joka sisältää matalan kynnyksen testipaketin, erityisesti ryhmien testauksiin. Testikokonaisuus antaa herättelevän ja kattavan käsityksen kehon tilan eri osa-alueista.
Mittauksista saadaan monipuoliset raportit sekä henkilölle että johdolle. Luvan antaneiden tiedot voidaan lähettää myös työterveyteen.

Buusti360 – InBody 720/770 -kehonkoostumusmittaus

InBody 720/770 -kehonkoostumusmittaus

InBody antaa monipuolisen kuvan kehon hyvinvoinnista ja taustalla vaikuttavista elintavoista. Uusin sekä edistyksellisin kehonkoostumusmittaus-teknologia antaa tarkat ja monipuoliset mittaustulokset. Mittaus sopii kaiken painoisille ja ikäisille, kuntotaustasta riippumatta.

InBody-mittausraportissa:

• Kokonaispaino (kg) ja kehon rasvaton massa (kg)
• Lihasmassa ja lihastasapaino
• Rasvakudoksen määrä (kg) ja rasvaprosentti (%)
• Painokontrollitavoite (kg)
• Kehon osien lihasjakauma
• Kehon painoindeksi (BMI) ja kehon solupaino (kg)
• Viskeraalirasvan arvio

Buusti360 – Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi kertoo, kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutuksia.

Hyvinvointi on valintoja

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.


Ajankohtaista

Julkaistu: 29.4.2021

Tunti työhyvinvointia viikossa tuottaa tuloksia

Pienillä muutoksilla ja omaan hyvinvointiin satsauksilla onnistumisen tunteita. Soiten työntekijöihin satsataan tunti työaikaa viikossa tuloksekkaasti. Buusti360 työhyvinvointiohjelman säännöllisellä ja riittävän pitkäkestoisella työajalla tapahtuvilla aktivoinneilla sekä usein toistuvalla tiedon keruulla on saatu hyviä tuloksia Keski-Pohjanmaalla. Lue loppuun