Buusti360 – Hyvinvoiva työyhteisö on tehokas ja toimintakykyinen

Henkilöstöliikunnalla hyvinvointia, terveyttä ja työkykyä

Buusti360 – Vuosi 2023

Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisön toimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Työelämän muutoksissa tarvitaan vahvaa osaamista, sitoutunutta henkilöstöä ja uudistumiskykyä. Buusti360-hyvinvointiohjelma vahvistaa koko työyhteisön voimavaroja haasteista selviämiseen.

Buusti360 on liikunta- ja hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa tukea, työkaluja ja toimivia käytäntöjä liikunta-aktiivisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon. Se sopii 5–5 000 henkilön työyhteisöihin.

Ammattilaiset rakentavat kokonaisuuden ja käytettävissä on laaja asiantuntijaverkosto. Buusti360 toimii yhteistyössä työterveyshuollon kanssa.

Tavoitteemme on, että työikäiset liikkuvat terveytensä kannalta riittävästi. Tämän saavuttamiseksi teemme yhteistyötä myös Liikkuva Aikuinen -ohjelman kanssa.

Buusti360 -työhyvinvointipalvelut

Buusti360 – Testauspalvelut

Testauspalvelut

Työhyvinvointi lähtee lähtötason tuntemisesta, jolloin sopivien tavoitteiden asettaminen onnistuu. Testauspalvelut tehdään asiantuntijan opastuksella.

Buusti360-testauspalvelut voidaan tehdä helposti ja nopeasti vaikka omalla työpaikalla työpäivän aikana ilman hikoilua ja hengästymistä.

Asiantuntijan antama palaute liikunta- ja ravintovinkkeineen on pohja hyvinvoinnin lisäämiselle.

Johdon raportit ja yhteistyö työterveyshuollon kanssa antavat suuntaviivat työhyvinvoinnin tavoitteelliselle kehittämiselle.

Luennot ja työpajat – Buusti360

Luennot ja työpajat

Asiantuntijaluennot ovat mielenkiintoisia tietopaketteja terveyteen, painonhallintaan ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista.

Tiiviit luennot sopivat esimerkiksi tiimin, johtoryhmän tai osaston kokouksen osaksi.

Luennot ja niiden pituus räätälöidään asiakkaan tarpeen ja aikataulun mukaan. Luentoihin voidaan joustavasti yhdistää käytännön liikuntaa tai InBody-kehonkoostumusmittaukset.

Työhyvinvointipäivät ja liikuntalajikokeilut

Henkilöstöliikuntaan ja työhyvinvointipäiviin voidaan räätälöidä monipuolinen ja juuri teidän työyhteisöllenne sopiva sisältö.

Tapahtumat vahvistavat työpaikan ilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä sekä kannustavat oman hyvinvoinnin edistämiseen.

Liikuntalajikokeilut luovat mukavia muistoja ja niistä voi löytyä uusi ja pysyvä harrastus. Parhaimmillaan kokeilusta innostuu koko työyhteisö ja siitä tulee pysyvä henkeä ja kuntoa nostava osa henkilöstöliikuntaa!