Työhyvinvoinnin palaset osaksi elämää -webinaarisarja

Työhyvinvoinnin palaset osaksi elämää

Webinaarisarja kaikille työyhteisöille!

Webinaarisarjan puhujina huippuluokan asiantuntijat

Buusti360 avulla tehokasta buustia syksyyn työhyvinvointikampanjasta. Mielenkiintoinen kokonaisuus tarjoaa työyhteisöön asiantuntemusta, ajateltavaa ja aktivointia kokeneiden ammattilaisten tuella. Hyvinvointimittaukset ovat tehokas tapa lähteä liikkeelle kehittämään työhyvinvointia. Puhujina:

  • Satu Lähteenkorva – Itsensä johtaminen/kehittäminen – Hyvinvoinnin kulmakivet
  • Patrik Borg – Rentoa painonhallintaa – Oikealla syömisellä jaksaminen uudelle tasolle
  • Joni Jaakkola – Onnistuneen elämäntapamuutoksen tekeminen

Katso tarkempi ohjelma

Satu Lähteenkorva, vko 44
Itsensä johtaminen/ kehittäminen – Hyvinvoinnin kulmakivet

Satu Lähteenkorva on rohkea ja käytännönläheinen psykologi ja erittäin pidetty luennoitsija. Lähteenkorva ohjaa osaavasti ja huumorilla persoonannäköiseen, hyvinvoivaan elämään.

Satu tunnetaan valtakunnallisesti hyvinvoinnin ja elintapaohjauksen eturivin kouluttajana ja kehittäjänä. Hyvinvoinnin Kulmakivet© ovat vuosien saatossa tulleet tutuksi tuhansille suomalaisille!


Patrik Borg, vko 46
Rentoa painonhallintaa – Oikealla syömisellä jaksaminen uudelle tasolle

Patrik Borg on arvostettu ravitsemusasiantuntija, joka toimii vastaanottotyön, kirjailijuuden/kirjoittamisen, luennoinnin, tutkimuksen, tyhy-toiminnan ja erilaisten asiantuntijatehtävien välimaastossa.

Patrik on toiminut aiemmin Suomen Olympiakomitean ravitsemusasiantuntijana. Nykyään hän on mm. Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja. Patrik kirjoittaa Suomen seuratuinta ravintoa ja syömistä käsittelevää blogia nimeltä Pöperöproffa.


Joni Jaakkola, vko 48
Onnistuneen elämäntapamuutoksen tekeminen

Joni Jaakkola on Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Joni on myös suosittu ja aktiivinen some-vaikuttaja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta.


Lisäpalvelut

Esimerkiksi:

  • Kehonkoostumusmittaukset
    + palauteluento
    + webinaarisarja

Vaihtoehtoisina palveluina mm. myös henkilöstökysely/liikuntaohjelman kartoitus tai lajikokeilu (hinta sopimuksen mukaan).

Webinaarit syksyllä viikoilla 44, 46 ja 48


Break Pro tarjoaa Buusti360 asiakasyrityksille ja -työyhteisöille kuukauden maksuttoman kokeilun taukoliikuntasovelluksensa.

Ota yhteyttä paikalliseen Buustin edustajaan!