Super Syksy 2022

Mukaansatempaavaa henkilöstöliikuntaa!

Buustia henkilöstöliikuntaan – tutustu parhaisiin työkaluihin syksyn kampanjan aikana yhdessä paketissa! Kokonaisuus soveltuu ja on räätälöitävissä kaikille yli 10 henkilön työyhteisöille. Rakennetaan yhdessä edullinen tai maksuton juuri teille sopivin tutustumispaketti!

Kampanjan osat ja syksyn aikataulu

Tutustu tarkemmin eri palveluihin painamalla niiden nimistä.

Henkilöstöliikunnan verkostotapaaminen

Syyskuu – Johdolle | Aina maksuton

Kehittämisfoorumi työhyvinvoinnista vastaaville. Tavoitteena on lisätä työyhteisöjen hyvinvointitietoisuutta ja -osaamista sekä tarjota parhaat käytänteet -työkaluja henkilöstöliikunnan edistämiseen. Alueilla on omia verkostoja, joiden lisäksi yksi valtakunnallinen tilaisuus vuosittain.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus

Syys-lokakuu – Johdolle | Kampanjahinta -50 %, Ovh. 500 € + alv. 24 %

Työkalu henkilöstöliikunnan kehittämiseen ja arviointiin. Työyhteisön johto täyttää arviointilomakkeen omatoimisesti. Asiantuntija analysoi tulokset, joiden pohjalta käydään palaute- ja kehittämiskeskustelu. Mukana on pisteytysjärjestelmä seurantaan. Osallistuminen alueelliseen ja valtakunnalliseen Aktiivisin Työpaikka -kilpailuun on mahdollista.

Break Pro -taukoliikuntasovellus

Syys-joulukuu – Koko työyhteisölle | Kampanjahinta 0 €

Suomalaisten huippufysioterapeuttien kehittämä taukoliikuntaohjelma. Vapaasti ajastettava ohjelma sisältää liikkeiden lisäksi mindfulness-harjoitteita sekä opastusta muun muassa työergonomiaan ja äänenhuoltoon. Kokoaa henkilökohtaisten tilastojen lisäksi työyhteisötason koonnin vastuuhenkilölle. Tarjolla on kahdeksan kieliasetusta.

Eväitä työhyvinvoinnin kehittämiseen -webinaarit

Marraskuu – Koko työyhteisölle | Kampanjahinta 250–990 € + alv. 24 %

Kolmatta kertaa järjestettävä webinaarisarja tarjoaa alansa huippuammattilaisten tähdittämiä luentoja hyvinvoinnin eri osa-alueista. Kolme esitystä lähetetään kahden viikon välein ja tallenteet ovat katsottavissa viikon kustakin lähetyksestä.

Suomi nukkuu -teemakuukausi

Marraskuu – Koko työyhteisölle | Kaikille maksuton

Webinaareja ja materiaaleja unen ja palautumisen edistämiseen. Aiheina ovat muun muassa hyvän unen perusteet, uneen vaikuttavat tekijät sekä käytännön vinkit. Teemakuukauden toteutuksesta vastaa Hälsa Oy.

Buusti360-HeiaHeia challenge 2022

Marras-joulukuu – Ilmoittautuneille tiimeille | Kampanjahinta 250 € / 10 hlön joukkue + alv. 24 %

4 viikon Buusti360-HeiaHeia Challenge on työporukoille suunnattu uudenlainen, innostava ja yhteisöllinen liikuntakampanja, jossa kerätään liikuttua aikaa ja erilaisia liikuntamuotoja. Haasta itsesi ja työkaverisi liikkumaan, kokoa työyhteisöstäsi 5–10 hengen joukkue ja kisatkaa leikkimielisesti muiden työyhteisöjen joukkueita vastaan.

”Kuin kilometrikisa, mutta pyöräilyn lisäksi tarjolla on 600 erilaista liikuntamuotoa golfista vesijuoksuun ja sienestyksestä triathloniin.”

Pakettiesimerkit

500 € + alv. 24%30 hlö työyhteiso
Break Pro + HH-Challenge (2 tiimiä) + Unikuukausi


2000 € + alv. 24%500 hlö työyhteisö
Break Pro + HH-Challenge (5 tiimiä) + webinaarit + SAT + verkosto


3750 € + alv. 24%2000 hlö työyhteisö
HH-Challenge (10 tiimiä) + webinaarit + SAT

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Yhteydenotto
Olen kiinnostunut: