Parhaista parhaat – Onnistumisen elementit

Tammikuun 17. päivä 2024 järjestetään jo perinteeksi muodostunut Parhaista parhaat -tilaisuus. 

Tilaisuudessa Suomen Aktiivisin Työpaikka -finalistit kertovat toimivista käytännöistä henkilöstön liikuttamiseksi ja aktivoimiseksi. Finalistit julkaistaan loppu vuodesta 2023 ja Aktiivisin Työpaikka palkitaan Suomen Urheilugaalassa 11. tammikuuta.

Tilaisuus järjestetään etätoteutuksena, johon pääset jo nyt ilmoittautumiaan alla olevasta linkistä. Tilaisuus on maksuton!

Edellinen Parhaista parhaat -tilaisuus järjestettiin 24.1.2023

Tammikuussa 2023 jälleen kuulimme parhaita oppeja ja oivalluksia henkilöstöliikunnan kehittämiseen valtakunnan parhailta yrityksiltä ja organisaatioilta!

Suomen Aktiivisin Työpaikka -finalistit pääsivät jälleen kertomaan parhaat vinkkinsä meidän kaikkien iloksi ja hyödyksi jo perinteeksi muodostuneessa Parhaista parhaat -tilaisuudessa.

Hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin työssä ja arjessa 

Yhteisöllisyys, johdon sitoutuminen, mittaaminen ja seuranta. Nämä aiheet nousivat useampaan otteeseen esille 24.1.2023 pidetyssä webinaarissa Parhaista Parhaat, jossa kuultiin Suomen Aktiivisin Työpaikka 2022 -finalistien ajatuksia ja toimivia käytäntöjä henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Kovaan finalistikolmikkoon kuuluivat tällä kertaa Arla, Sony Music Finland sekä Visma Real Estate

Finalistien mukaan pandemia-aika on opettanut erilaisia lähestymiskeinoja aktiivisuuden lisäämiseksi. Perinteiset liikuntasetelit henkilöstöliikunnan tukena ovat hieman menettäneet merkitystään ja tilalle on löydetty keinoja, joilla lisätä aktiivisuuden lisäksi myös yhteisöllisyyttä.

Erilaiset kampanjat ja kilpailut ovat osoittautuneet toimiviksi tavoiksi aktivoida henkilöstöä ja kahdella kolmesta finalistista onkin käytössä virtuaalinen alusta HeiaHeia tätä helpottamaan. Lisää HeiaHeia:sta voit lukea nettisivuiltamme täältä.

Kaikki kolme finalistia ovat vakuuttuneita siitä, että henkilöstöliikuntaan ja hyvinvointiin panostaminen on tärkeää ja lisää työhyvinvointia. Hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin työssään ja arjessaan.

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan tallenteen webinaarista!