Parhaista parhaat

Ti 24.1.2023 klo 13.00–14.15

Tervetuloa kuulemaan parhaita oppeja ja oivalluksia henkilöstöliikunnan kehittämiseen valtakunnan parhailta yrityksiltä ja organisaatioilta!

Suomen Aktiivisin Työpaikka -finalistit pääsivät jälleen kertomaan parhaat vinkkinsä meidän kaikkien iloksi ja hyödyksi jo perinteeksi muodostuneessa Parhaista parhaat -tilaisuudessa tiistaina 24. tammikuuta 2023.

Hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin työssä ja arjessa 

Yhteisöllisyys, johdon sitoutuminen, mittaaminen ja seuranta. Nämä aiheet nousivat useampaan otteeseen esille 24.1.2023 pidetyssä webinaarissa Parhaista Parhaat, jossa kuultiin Suomen Aktiivisin Työpaikka 2022 -finalistien ajatuksia ja toimivia käytäntöjä henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Kovaan finalistikolmikkoon kuuluvat tällä kertaa Arla, Sony Music Finland sekä Visma Real Estate

Finalistien mukaan pandemia-aika on opettanut erilaisia lähestymiskeinoja aktiivisuuden lisäämiseksi. Perinteiset liikuntasetelit henkilöstöliikunnan tukena ovat hieman menettäneet merkitystään ja tilalle on löydetty keinoja, joilla lisätä aktiivisuuden lisäksi myös yhteisöllisyyttä.

Erilaiset kampanjat ja kilpailut ovat osoittautuneet toimiviksi tavoiksi aktivoida henkilöstöä ja kahdella kolmesta finalistista onkin käytössä virtuaalinen alusta HeiaHeia tätä helpottamaan. Lisää HeiaHeia:sta voit lukea nettisivuiltamme täältä.

Kaikki kolme finalistia ovat vakuuttuneita siitä, että henkilöstöliikuntaan ja hyvinvointiin panostaminen on tärkeää ja lisää työhyvinvointia. Hyvinvoiva ihminen jaksaa paremmin työssään ja arjessaan.

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan tallenteen webinaarista!