Työhyvinvointipäivät ja liikuntalajikokeilut

Työhyvinvointipäivät ja liikuntalajikokeilut

Järjestämme monipuolisia ja innostavia työhyvinvointipäiviä sekä liikuntalajikokeiluja valtakunnallisesti. Työhyvinvointipäivät vahvistavat henkilöstön ilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä sekä kannustavat oman hyvinvoinnin edistämiseen. Liikkua voit isoisän villapaidassa tai trikoissa – ohjaajamme kannustavat kaikki liikkumaan oman hyvinvointinsa mukaan. Unohda kiire ja turha pohtiminen miten liikuntapäivä järjestetään. TYHY-päivien organisointi on meille iloista touhuamista ammattimaisella otteella.

Liikuntakokeilut luovat mukavia muistoja ja parhaimmillaan niistä voi löytyä uusi pysyvä harrastus kenelle tahansa. Parasta on kun kokeilusta innostuu koko työyhteisö ja siitä tulee pysyvä henkeä ja kuntoa nostava työpaikkaliikunnan osa.

Liikuntakokeiluissa ikä on vain numero ja osaavat ohjaajat innostavat sinua löytämään itsestäsi uusia taitoja ja ominaisuuksia. Yhden liikuntapäivän jälkeen voit olla työpaikkasi Usain Bolt tai Pukki Partyn tähti. Nämä tarinat nostavat hymyn huulille kahvipöydässä pitkänkin ajan jälkeen.

Työhyvinvointipäivät voivat sisältää liikkumisen ohella innostavia alustuksia ja ryhmävalmennuksia erilaisista aiheista, kuten

  • Painonhallinta – Painonpudotuksesta pysyvään painonhallintaan
  • Liikunta työhyvinvoinnin tukena
  • Uni ja palautuminen
  • Aktiivisempi arki – työpaja

Liikuntalajikokeiluissa on tarjolla monipuolinen lajivalikoima erilaisille liikkujille ja henkilöstöryhmille. Lajeina ovat esimerkiksi kuntonyrkkeily, juoksukoulu, pilates tai vaikka retkiluistelu. Järjestämme liikuntapäivien palvelut usein paikallisten kumppaneiden, kuten urheiluseurojen asiantuntevalla avustuksella. Ota yhteyttä, luodaan yhdessä virkistyspäivä, jossa kaikki varmasti viihtyvät!

Voit esittää rohkeasti omat toiveesi, kauttamme voi järjestää lähes kaikkea työhyvinvointitoimintaan soveltuvia lajeja tai kokeiluita!

Esimerkkejä paketeista:

Yhteistyö on ylivoimaa

Paketissa on haasteita ja hauskanpitoa yhteistoiminnallisten tehtävien merkeissä, joissa koko ryhmän osallistuminen ratkaisee. Lajivalikoimassa on yhteistoiminta- ja ongelmanratkaisutehtäviä. Paketin voi toteuttaa sisällä tai ulkona.

Huom! toteuta tämä paketti omille yhteistyökumppaneillesi esim. ottelutapahtumassa. Yhdistämällä hauskan yhdessäolon ja illan matsin, saa yrityksesi tai yhteisösi elämyksiä niin kentällä kuin katsomossa.

Buusti360 – Lajikokeilut

Lajikokeilu

Sähly, sulkapallo, jousiammunta ja sauvakävely ovat tutumpia lajeja, mutta asiantuntijan johdolla niistä voi nauttia uudella sykkeellä. Liikuntapäivä verkostomme kautta mahdollistaa useiden uutuslajien kokeilemisen, esim. Crossfitin. Lajikokeilupaketissa nautitaan porukassa pelaillen ja uusia lajeja kokeillen.

Buusti360 – Hauskat pelit ja kisat

Hauskat pelit ja kisat

Paketissa on haasteita ja hauskanpitoa monissa tarkkuutta ja taitoa vaativissa lajeissa. Lajivalikoima vaihtelee hieman alueittain. Mukana on esimerkiksi laserammunta, puhallustikka, puujalat, lattiacurling, laatikkosähly, laukaisu/heittotutka, tarkkuus-pressut sekä erilaiset pöytä- ja pihapelit. Paketin voi toteuttaa sisällä tai ulkona.

Buusti360 – Räätälöity paketti

Räätälöity paketti

Räätälöidään työyhteisöllenne oma paketti. Se voi olla jokin valmiista paketeista höystettynä terveysliikunta- tai ravintoluennolla, tai sekoitus useammasta paketista.


Ajankohtaista

Julkaistu: 29.4.2021

Tunti työhyvinvointia viikossa tuottaa tuloksia

Pienillä muutoksilla ja omaan hyvinvointiin satsauksilla onnistumisen tunteita. Soiten työntekijöihin satsataan tunti työaikaa viikossa tuloksekkaasti. Buusti360 työhyvinvointiohjelman säännöllisellä ja riittävän pitkäkestoisella työajalla tapahtuvilla aktivoinneilla sekä usein toistuvalla tiedon keruulla on saatu hyviä tuloksia Keski-Pohjanmaalla. Lue loppuun