Mukaan testiryhmään?

Haemme työyhteisöjä testaamaan Buusti360-palveluita                  

Halumme tuntea asiakkaamme paremmin. Haemme pilottiyrityksiä (1 yritys/toimialue) testaamaan palveluitamme. Haluamme varmistaa tulevaisuuden asiakaskokemusten laadun. Kokeiluyritysten kautta saamme arvokasta tietoa, miten voimme luoda parhaan mahdollisen työhyvinvointi kokemuksen. Arvostamme aikaanne ja mielipiteitänne palvelustamme. Näin voimme muuttaa palvelupolkuamme niin, että se palvelee teitä mahdollisimman hyvin.

Keräämme pilottien aikana asiakaskokemuksia ja käytämme tietoa ja materiaalin Buusti360 toiminnan kehittämisessä. Mukaan lähtevät yritykset saavat myös valtakunnallista positiivista julkisuutta – julkaisemme tarinanne Buusti360 – blogissa.

Tulevaisuuden Buusti360 toimintaan osallistuvat saavat palvelupaketin alennettuun hintaan.

Mikäli olette kiinnostuneita testiyrityksen roolista, voit ottaa yhteyttä alueesi asiantuntijaan täältä